Rybí pomazánka
25 min.
Ingredience
- 150gramůMajonéza
- 300gramůFilé rybí
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 1lžičkaHořčice
- 20mililitrůWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
113 mg
Postup přípravy
- 1Na oleji do měkka podusíme osolenou rybu nakrájenou na plátky. Necháme vychladnout a drobně nasekáme.
- 2Ochucenou majonézu smícháme s vychladlou nasekanou rybou.
- 3Pomazánku podáváme na očištěných listech hlávkového salátu s bílým pečivem nebo toasty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.