Rybí pomazánka s jogurtem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
6 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí file vložíme do kastrůlku, podlijeme troškou vody, zakryjeme a dusíme 10 minut doměkka. Dbáme, aby se tekutina úplně odpařila. Překlopíme do misky a necháme vychladnout.
  • 2
    Očištěný celer nastrouháme na jemném struhadle, jablko oloupeme, rozkrojíme, vydlábneme jádřinec a zbytek nastrouháme nahrubo. Celer s jablkem přidáme k rybímu masu, zakápneme citronovou šťávou, přimícháme nízkotučný bílý jogurt, trochu nízkotučné majonézy, dochutíme solí a pepřem. Dobře promícháme a necháme uležet.
  • 3
    Tato pomazánka je vhodná při redukční dietě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.