Rybí pomazánka z Valašska

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
31 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a v pánvi na rozpáleném másle osmažíme z každé strany dozlatova. Usmažené filé necháme vychladnout, potom pokrájíme na drobné kousky a dáme do mísy.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo (10 minut), pak je oloupeme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou šalotku a sladkokyselé okurky nakrájíme na malé kostičky. Kopr a petrželku kudrnku omyjeme a pokrájíme nadrobno. Sterilovaný zelený hrášek a nakládanou sladkokyselou kapií scedíme a necháme odkapat. Kapií nakrájíme na proužky, které použijeme na ozdobení.
  • 3
    Do mísy k rybímu filé přidáme majonézu Hellmans, tavený sýr, šalotku, okurky a vajíčka. Vše promícháme, dosolíme podle chuti a přimícháme kopr s petrželkou a hrášek.
  • 4
    Pomazánku zdobíme proužky kapie.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.