Rybí pudink
90 min.
Ingredience
- 100mililitrůVoda pitná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 2kusyVejce slepičí
- 1250gramůMakrela obecná
- 1lžíceSýr Eidam cihla 40%
- 2krajíceVeka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
98 mg
Cukr
324 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné ryby vykostíme, omyjeme a nakrájíme na kousky.
- 21000g ryb osolíme, opepříme a odložíme stranou. Zbylých 250g ryb smícháme s olejem, vejcem, ve vodě namočenou a vymačkanou vekou, nastrouhaným sýrem a moukou.
- 3Pudinkovou formu vymastíme olejem a vysypeme strouhankou. Střídavě do ní vrstvíme připravenou směs a ryby. Spodní a vrchní vrstvu tvoří směs. Formu dobře uzavřeme a pudink vaříme v páře 1 hodinu.
- 4Uvařený pudink vyklopíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.