Rybí pudink

90 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
98 mg
Cukr
324 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné ryby vykostíme, omyjeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    1000g ryb osolíme, opepříme a odložíme stranou. Zbylých 250g ryb smícháme s olejem, vejcem, ve vodě namočenou a vymačkanou vekou, nastrouhaným sýrem a moukou.
  • 3
    Pudinkovou formu vymastíme olejem a vysypeme strouhankou. Střídavě do ní vrstvíme připravenou směs a ryby. Spodní a vrchní vrstvu tvoří směs. Formu dobře uzavřeme a pudink vaříme v páře 1 hodinu.
  • 4
    Uvařený pudink vyklopíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.