Rybí ragú s kari kořením

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
28 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
666 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé nakrájíme na kousky, osolíme a poprášíme kari kořením. Na pánvi na másle osmažíme kousky po všech stranách dozlatova a vyjmeme.
  • 2
    Ve výpeku osmažíme oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli, vyjmeme a rozložíme na kousky filé. Zbylý tuk zalijeme smetanou, vmícháme hladkou mouku a metlou rozšleháme. Omáčku povaříme asi 10 minut do zhoustnutí a podle chuti osolíme.
  • 3
    Do omáčky vložíme opečené filé s cibulí a jen prohřejeme.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.