Rybí salát s křenem
30 min.
Ingredience
- 300gramůMořská štika - filety
- 150gramůRajčata
- 300mililitrůZakysaná smetana
- 50gramůKřen
- 2kusyVejce slepičí
- 15gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 200gramůBageta
- 60gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rybí filety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme rajčata na kostičky, hlávkový salát na proužky, vařená vejce na plátky, křen nastrouháme najemno.
- 2Rybí maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme rajčata, hlávkový salát, plátky vajec, osolíme, opepříme, zasypeme křenem a opatrně vmícháme našlehanou kysanou smetanu, aby se vejce příliš nerozdrobila.
- 3Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.