Rybí salát s křenem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme rajčata na kostičky, hlávkový salát na proužky, vařená vejce na plátky, křen nastrouháme najemno.
  • 2
    Rybí maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme rajčata, hlávkový salát, plátky vajec, osolíme, opepříme, zasypeme křenem a opatrně vmícháme našlehanou kysanou smetanu, aby se vejce příliš nerozdrobila.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.