Rybí salát s krevetami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
10 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
368 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.
  • 3
    Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.