Rybí salát s krevetami
30 min.
Ingredience
- 300gramůMořská štika - filety
- 100gramůKrevety tygří - loupané
- 80gramůCeler bulvový
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 20mililitrůOcet vinný
- 10gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 40gramůSalát hlávkový
- 10gramůPetržel kudrnka
- 200gramůRohlíky celozrnné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
10 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
368 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
- 2Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.
- 3Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.