Rybí salát s majonézou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
778 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
67 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolené rybí filé udusíme do měkka ve vlastní šťávě a necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím připravíme majonézu. Osolené žloutky za stálého přikapávání oleje řádně mícháme. Poté okyselíme, dochutíme kořením, v případě potřeby mírně osladíme.
  • 3
    Vychladlé filé nakrájíme na jemno přes vlákno, smícháme s majonézou a přimícháme strouhaná jablka s celerem.
  • 4
    Salát na povrchu ozdobíme syrovou zeleninou a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.