Rybí salát s mangem a zázvorem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé listy salátu opláchneme a několik jich dáme do pařáku do hrnce. Na listy položíme rybí filé a v páře necháme vařit 5 až 10 minut.
  • 2
    Mango oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Papriky rozpůlíme podélně, zbavíme semen, umyjeme a nakrájíme na nudličky.
  • 4
    Zálivku připravíme rozmícháním limetové šťávy a kůry, zázvoru, kari a pepře, balzamicového octa, sojového oleje a smetany.
  • 5
    Do hluboké mísy vložíme zbývající neuvařené listy salátu a na ně dáme na kousky rozdělené rybí filé, mango a papriky. Vše pokapeme zálivkou a posypeme opraženým strouhaným kokosem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.