Rybí salát s ovocem a zeleninou
40 min.
Ingredience
- 250gramůMořská štika - filety
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 150gramůPomeranče
- 30mililitrůOcet vinný
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 40mililitrůVoda pitná
- 50gramůOkurky nakládané
- 150gramůMrkev kořen
- 80gramůJablka
- 50gramůCukr moučkový
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Rybí filety vložíme do vroucí vody a 10 minut povaříme. Scedíme a necháme vychladnout.
- 2Mrkev s jablkem nastrouháme nahrubo, kyselé okurky nakrájíme na nudličky, pomeranč oloupeme, rozebereme na dílky, které ještě překrojíme. Do mísy vložíme vychladlé maso, přidáme scezený nakládaný hrášek, okurky, mrkev, jablko, pomeranč, ochutíme cukrem, solí, pepřem, přilijeme olej, ocet a vodu. Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.
- 3Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.