Rybí salát s ovocem a zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety vložíme do vroucí vody a 10 minut povaříme. Scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Mrkev s jablkem nastrouháme nahrubo, kyselé okurky nakrájíme na nudličky, pomeranč oloupeme, rozebereme na dílky, které ještě překrojíme. Do mísy vložíme vychladlé maso, přidáme scezený nakládaný hrášek, okurky, mrkev, jablko, pomeranč, ochutíme cukrem, solí, pepřem, přilijeme olej, ocet a vodu. Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.
  • 3
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.