Rybí salát se zeleninou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusOkurky nakládané
- 200gramůSardinky v oleji
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.
- 2Přidáme trochu protlaku, omytou, na nudličky nakrájenou papriku a dusíme doměkka. Necháme vychladnout, opepříme a osolíme. Dále přidáme na nudličky nakrájenou okurku a na kousky nakrájené sardinky. Nakonec přimícháme olej z konzervy.
- 3Vychlazený salát podáváme s opečenými bagetkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.