Rybí salát se zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na oleji.
  • 2
    Přidáme trochu protlaku, omytou, na nudličky nakrájenou papriku a dusíme doměkka. Necháme vychladnout, opepříme a osolíme. Dále přidáme na nudličky nakrájenou okurku a na kousky nakrájené sardinky. Nakonec přimícháme olej z konzervy.
  • 3
    Vychlazený salát podáváme s opečenými bagetkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.