Rybí šátečky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, zasypeme paprikou, přidáme lečo, kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše podusíme,
  • 2
    přidáme dušené rybí maso, znovu chvíly podusíme a nakonec přidáme vejce.
  • 3
    Necháme srazit a odstavíme. Těsto vyválíme, rozkrájíme na čtverce, naplníme směsí, přehneme okraje do čtverce a stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě, dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.