Rybí šátečky
50 min.
Ingredience
- 500gramůLečo sterilované
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCibule
- 400gramůKapr obecný
- 500gramůListové těsto
- 4lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, zasypeme paprikou, přidáme lečo, kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše podusíme,
- 2přidáme dušené rybí maso, znovu chvíly podusíme a nakonec přidáme vejce.
- 3Necháme srazit a odstavíme. Těsto vyválíme, rozkrájíme na čtverce, naplníme směsí, přehneme okraje do čtverce a stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě, dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.