Rybí škvarky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
39 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
65 mg
Vápník
103 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchaného, očištěného a omytého kapra nakrájíme na plátky silné asi 1,5 cm. Maso osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Přebytečnou mouku oklepeme.
  • 2
    Obalené plátky zprudka smažíme na pánvi na sádle dokřupava. Správně usmažené škvarky při dopadu na talíř zazvoní.
  • 3
    Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.