Rybí šňůra

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
10 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
670 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety z mořského jazyka a lososa nakrájíme podélně na proužky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme. Proužky napichujeme po dvou na párátka, vždy jeden stočený plátek lososa a mořského jazyka.
  • 2
    Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli podusíme na másle, zalijeme vývarem a zvolna dusíme několik minut. Přidáme připravené ryby a vaříme 6 minut. Měkké maso vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Do vývaru vmícháme smetanu, špetku šafránu a povaříme do husta. Nakonec omáčku osolíme a přidáme jemně nasekaný kopr.
  • 4
    Rybí šňůrky na talíři omáčkou přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.