Rybí tažín se šafránem a mandlemi

40 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
5 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar zahřejeme (pokud nemáme rybí, můžeme použít i kuřecí) a hodíme do něj šafrán. Dáme stranou.
  • 2
    Cibuli nasekáme na jemno a smažíme na oleji doměkka. Přidáme česnek, zázvor a nasekanou chilli papričku a pár minut smažíme. Poté přidáme i kmín, koriandr a skořici i rajčatové pyré. Krátce osmahneme a přidáme i přepůlená cherry rajčata a mandle, pomerančovou šťávu a kůru, med, vývar se šafránem a přivedeme k varu.
  • 3
    Vaříme 10 minut odkryté a poté přidáme rybu nakrájenou na větší kousky. Dusíme 2-3 minuty.
  • 4
    Podáváme s kuskusem, který jsme připravili podle návodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.