Rybí závin z úhoře

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
44 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře vykucháme a maso nakrájíme na nudličky. Šalotku pokrájíme nadrobno, žampiony na plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nudličky úhoře, plátky žampionů a cibuli, pozvolna smažíme, osolíme, opepříme a stáhneme z ohně.
  • 3
    Na vále vyválíme plát listového těsta, ořízneme ho na obdélník, na těsto po celé ploše rozprostřeme směs z pánve, zavineme, konce těsta spojíme, závin pomažeme rozkvedlaným vejcem a dáme na vymazaný plech. Vložíme do trouby a pečeme při střední teplotě 20-25 minut.
  • 4
    Hotový závin naporcujeme a podáváme s okurkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.