Rybí závitky s žampiony

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme polovinu másla, vložíme nakrájenou cibuli, žampiony a 5 minut podusíme.
  • 2
    Plátky ryby zatočíme, klademe je do vymazané zapékací misky a naplníme houbovou směsí.
  • 3
    Zalijeme vínem, přidáme estragon, dochutíme pepřem a solí. Zakryjeme fólií a pečeme 15-25 minut v předehřáté troubě při 180°C, až je ryba dobře propečená.
  • 4
    Závitky vyjmeme a dále udržujeme teplé. Výpek přelijeme do hrnce a asi 3 minuty vaříme, až se svaří na polovinu. Přidáme smetanu, citronovou šťávu, sůl a pepř. Servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.