Rybízová houska

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
1 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Metličkami rozmícháme tvaroh a čerstvý sýr do krémové hmoty. (Můžeme přidat minerálku obsahující kyselinu uhličitou, ale není to nutné.) Vyškrábeme vanilkový lusk a vmícháme do sýrovo-tvarohové hmoty.
  • 2
    Omyjeme a přebereme rybíz (zmrazený necháme rozmrazit). Několik kuliček si odložíme a zbytek rozmixujeme mixérem, nebo rozmačkáme vidličkou. Můžeme dochutit tekutým sladidlem.
  • 3
    Rozpůlíme housky, rybízovou hmotu si rozdělíme na půlky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.