Rybky se špenátem

31 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybky povaříme v rybím vývaru jednu minutu a scedíme.
  • 2
    Listy špenátu přebereme, povadlé vyhodíme. Zdravé listy spaříme horkou vodou, posekáme a vložíme do mísy, přidáme rybky, rozšlehaná vejce, osolíme a opeříme. Vložíme do pekáčku, povrch posypeme natrhaným bílým chlebem bez kůrky, pokapeme olejem a dáme zapéct. Zapékáme v předehřáté troubě 20 minut.
  • 3
    Podáváme s čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.