Rybky se špenátem
31 min.
Ingredience
- 500gramůŠpenát listový čerstvý
- 200gramůOukleje
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 300mililitrůVývar rybí
- 60gramůChléb pšeničný (bílý)
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybky povaříme v rybím vývaru jednu minutu a scedíme.
- 2Listy špenátu přebereme, povadlé vyhodíme. Zdravé listy spaříme horkou vodou, posekáme a vložíme do mísy, přidáme rybky, rozšlehaná vejce, osolíme a opeříme. Vložíme do pekáčku, povrch posypeme natrhaným bílým chlebem bez kůrky, pokapeme olejem a dáme zapéct. Zapékáme v předehřáté troubě 20 minut.
- 3Podáváme s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.