Rybky v zelenině

60 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
28 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme a osmažíme v kastrole na oleji. Podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka.
  • 2
    K zelenině přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, bobkový list, nové koření a celý pepř. Nakonec vmícháme rajčatový protlak, podle chuti osolíme a ještě chvíli podusíme.
  • 3
    Očištěné a omyté rybky uvaříme doměkka a přelijeme podušenou zeleninovou směsí. Necháme v chladničce do podávání proležet.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Pokrm můžeme podávat teplý i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.