Ryby smažené ve vinném těstíčku
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 125mililitrůVíno bílé
- 150gramůMouka polohrubá
- 2kusyVejce slepičí
- 800gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1485 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
130 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
523 mg
Postup přípravy
- 1Osolíme a opepříme připravené porce ryby.
- 2Připravíme vinné těstíčko. Do žloutků a vína všleháme mouku, sůl a ušlehaný tuhý sníh z bílků.
- 3Ve vinném těstíčku namáčíme porce ryb a na rozehřátém oleji pomalu smažíme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.