Rychlá fazolová polévka
25 min.
Ingredience
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 300gramůRajčata
- 7,5decilitrůVývar zeleninový
- 150gramůTěstoviny konzumní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
6 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Sterilované fazole scedíme a propláchneme je v cedníku studenou vodou. Rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno.
- 2V hrnci přivedeme k varu vývar a přisypeme rajčata. Když začnou měknout, přidáme k nim fazole a těstoviny, vše uvaříme doměkka. Pak polévku dochutíme pepřem a solí, důkladně promícháme a hrnec odstavíme z ohně a necháme chvíli odležet. Těstoviny nasáknou chuť rajčat i fazolí a polévka je pak mnohem chutnější.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.