Rychlá hovězí polévka z mletého masa

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
705 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso vložíme do studené vody a vaříme asi 30 minut.
  • 2
    Potom přidáme očištěnou, jemně nastrouhanou zeleninu a povaříme asi 5 minut.
  • 3
    Nakonec do hotové polévky přidáme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 15. 7. 2015
Rychlá hovězí polévka z mletého masa
Vývar z hovězího mletého masa dělám poměrně často, vařím o něco déle než 30 minut. Pro expres přípravu se může použít tlakový hrnec. Maso je nutné do vody"rozdrobit". Každý si může přidat koření, kousek cibule nebo libečku a použít zeleninu dle sezóny, buď čerstvou nebo i mraženou. Do hotové polévky přidávám zvlášť vařené těstoviny.