Rychlá játrová polévka
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1litrHovězí vývar základní
- 100gramůPaštika játrová
- 2lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
483 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z másla, nadrobno pokrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a chvíli povaříme. Přidáme játrovou paštiku, rozkvedláme, krátce povaříme, přecedíme.
- 2Nakonec do polévky přilijeme smetanu, podle chuti přisolíme a vsypeme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.