Rychlé tapas
15 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceBazalka
- 100gramůŠunka parmská
- 30gramůSolamyl - bramborový škrob
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
28 mg
Cukr
448 mg
Postup přípravy
- 1V misce smícháme vejce, škrob a pořádně zamícháme. Ochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem. Na pánvi rozehřejeme máslo a z těsta usmažíme dvě omelety.
- 2Omelety pokrájíme na menší kusy trojúhelníkového tvaru. Na každý kousek dáme lístek bazalky, polovinu plátku šunky. Omeletu přeložíme a zpevníme párátkem. Můžeme ještě dochutit pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.