Rychlý koláč s hroznovým vínem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
808 mg
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme dortové želé podle návodu na obalu s cukrem a hroznovou šťávou. Mascarpone opatrně utřeme s bílým vínem a potřeme jím piškotový korpus.
  • 2
    Hroznové víno omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme a jadérka odstraníme. Řeznou plochou dolů je naskládáme na mascarpone.
  • 3
    Takto naplněný korpus zalijeme dortovým želé a koláč dáme ztuhnout do lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.