Rychlý koláč s hroznovým vínem
20 min.
Ingredience
- 1kusŽelé dortové
- 500mililitrůDžus hroznový
- 200gramůMascarpone
- 1kusPiškotový korpus vaječný
- 100mililitrůVíno bílé
- 800gramůHroznové víno
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
808 mg
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Nejprve si připravíme dortové želé podle návodu na obalu s cukrem a hroznovou šťávou. Mascarpone opatrně utřeme s bílým vínem a potřeme jím piškotový korpus.
- 2Hroznové víno omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme a jadérka odstraníme. Řeznou plochou dolů je naskládáme na mascarpone.
- 3Takto naplněný korpus zalijeme dortovým želé a koláč dáme ztuhnout do lednice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.