Rychlý salát fazolový
10 min.
Ingredience
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 4kusyMrkev kořen
- 6kusůCibulka jarní
- 1kusOkurka salátová
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 3lžíceCitronová šťáva
- 1kusPaprika červená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Konzervovanou cizrnu necháme okapat a dáme do salátové mísy. Očistíme a na plátky nakrájíme mrkev. Na malé kousky pokrájíme jarní cibulky. Na silnější plátky a ty na čtvrtky nakrájíme okurku.
- 2K cizrně přidáme mrkve, jarní cibulky a okurku a promícháme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
- 3Červenou papriku nakrájíme na proužky, naaranžujeme je na vrch salátu.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.