Rychlý salát fazolový

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervovanou cizrnu necháme okapat a dáme do salátové mísy. Očistíme a na plátky nakrájíme mrkev. Na malé kousky pokrájíme jarní cibulky. Na silnější plátky a ty na čtvrtky nakrájíme okurku.
  • 2
    K cizrně přidáme mrkve, jarní cibulky a okurku a promícháme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 3
    Červenou papriku nakrájíme na proužky, naaranžujeme je na vrch salátu.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.