Rychlý šunkový hemenex s bylinkami

15 min.
Česká republika
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
6 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
981 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou menší jarní cibulku pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytý kerblík a pažitku pokrájíme nadrobno.
  • 2
    V rozehřáté teflonové pánvi oresujeme na oleji rozkrájené plátky šunky dozlatova, přelijeme je bílky, osolíme, ochutíme bílým pepřem a zlehka vše prommícháme. Pak vše posypeme bylinkami, jarní cibulkou, znovu promícháme a teplý hemenex hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.