Rychlý vepřový guláš se smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
37 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
479 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na malé kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání opékáme.
  • 2
    Když je maso propečené, vmícháme protlak, pepř, papriku, sůl a vše krátce osmahneme.
  • 3
    Ve smetaně dobře rozmícháme mouku, nalijeme do masa a cca 3 minuty podusíme.
  • 4
    Hotový guláš můžeme dochutit špetkou cukru, podáváme s brambory nebo noky.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.