Rýnská svíčková

160 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme vodu, ocet, na drobno nakrájenou cibuli, celer, mrkev, špetku soli a pepře. Směs krátce povaříme, rozmačkáme a zalijeme s ní maso. Minimálně den necháme na chladném místě odležet.
  • 2
    Marinádu poté přendáme na pánev a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme cca dvě hodiny.
  • 3
    Poté vyndáme pečené maso z pánve a do zeleninové směsi přidáme javorový sirup a případně sůl a pepř. Povaříme ještě pět minut a podáváme. Zeleninovou směs můžeme podávat v misce stranou od masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.