Rýže s fazolkami a hráškem po indicku
30 min.
Ingredience
- 100gramůHrášek
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 4kusyChilli paprička
- 1kusKardamom
- 1kusSkořice celá
- 1kusKoriandr čerstvý
- 3lžíceRýžová moučka
- 8stroužkůČesnek
- 50gramůCizrna
- 400gramůRýže loupaná
- 75gramůUrad dal
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
3 g
Sacharidy
127 g
Vláknina
21 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Smícháme cizrnu (channa dal), mouku urad dhal, chilli papričky, česnekové stroužky, kardamom, tyčinku skořice, moučku a koriandr. Směs roztlučeme.
- 2Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Pokrájíme fazolky, vyloupeme je, přimícháme i s hráškem k rýži a promícháme s indickou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.