Rýže s hrozinkami
20 min.
Ingredience
- 50gramůHrozinky
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 250gramůRýže dušená
- 30gramůOřechy burské pražené
- 1lžíceKari koření
- 400mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Vývar přivedeme k varu, přidáme do něj hrozinky, kari koření, máslo a předvařenou rýži.
- 2Zakryjeme, odstavíme z ohně a necháme asi 5 minut stát. Pak přidáme nahrubo nasekané buráky, promícháme a ihned podáváme.
- 3Rýže je vhodná jako příloha k masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.