Rýže s jablky
40 min.
Ingredience
- 200gramůRýže loupaná
- 1špetkaSůl
- 60gramůCukr krupice
- 20gramůMáslo čerstvé
- 200gramůJablka
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
137 g
Vláknina
5 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Rýži spaříme a uvaříme v osoleném mléce doměkka.
- 2Uvařenou rýži osladíme a promícháme s jemně nakrájenými nebo nastrouhanými jablky.
- 3Dáme do trouby zapéci a hotový pokrm pokapeme rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.