Rýže s kaštany a brynzou
45 min.
Ingredience
- 200gramůKaštany jedlé
- 1,25decilitryVývar zeleninový
- 300gramůRýže loupaná
- 200gramůSýr Brynza
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
34 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kaštany oloupeme a v litru vývaru uvaříme do poloměkka. Přidáme rýži a za občasného promíchání společně uvaříme doměkka. Vmícháme brynzu a odstavíme. Na másle zpěníme cibuli nadrobno a prolisovaný česnek, zaprášíme moukou a zředíme zbytkem vývaru.
- 2Necháme přejít varem a vzniklou omáčkou zalijeme hotový pokrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.