Rýže s krevetami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
21 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme a na 1 lžíci oleje v pánvi upečeme omeletu, kterou ke konci roztrháme na kousky a ty přesuneme na talíř. V pánvi zahřejeme 1 lžíci oleje, zesklovatíme na něm nahrubo nakrájenou cibuli, pak přidáme šunku a asi 1 minutu ji podusíme, pak přisypeme rýži a hrášek a vše zhruba 3 minuty za stálého míchání opékáme. Přidáme vejce, sójovou omáčku, nadrobno nakrájené jarní cibulky, krevety a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.