Rýže s vejci a fazolkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme rýži v osolené 1 vodě 12-15 minut doměkka.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej, přidáme kostičky slaniny a vyškvaříme ji. Vložíme rýži a hrášek a smažíme ještě 5 minut.
  • 3
    Přidáme rozšlehané vejce a fazolové lusky, mícháme a smažíme, až vejce ztuhnou. Ochutnáme, ozdobíme cibulkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.