Rýže žampionová

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
865 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, několikrát propláchneme studenou vodou, spaříme, znovu propláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na tuku. Přidáme očištěné, omyté a na plátky nakrájené žampiony, podusíme je, přidáme rýži, zalijeme vodou, osolíme, promícháme a zvolna vaříme. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec udušenou rýži promícháme vidličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.