Rýžová kaše

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
973 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
56 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
8 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve rýži vypereme, potom ji vysypeme do oslazeného mléka se špetkou soli a za občasného míchání ji na mírném ohni vaříme do měkka.
  • 2
    Uvařenou kaši ochutíme nakrájeným jablkem (či jiným ovocem dle chuti), nasekanými vlašskými ořechy a zakapeme vše máslem.
  • 3
    Pokud se rozhodneme použít sušené ovoce, vhodíme je do rýže před tím, než kaše změkne. Ovoce tak nasaje tekutinu a změkne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.