Rýžová kaše s čokoládou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
27 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, propláchneme, spaříme vroucí vodou a scedíme. Zalijeme studeným mlékem, přidáme sůl, 20 g másla, 80 g cukru, přivedeme k varu a mícháme, dokud směs nezhoustne na kaši.
  • 2
    Vlijeme na talíře, posypeme zbytkem cukru, nastrouhanou čokoládou, přelijeme rozpuštěným zbytkem másla a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.