Rýžová kaše s máslem a skořicí

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
31 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, propláchneme a prolijeme vařící vodou. Nasypeme ji do vařícího mléka, mírně osolíme a bez míchání zvolna zavaříme. Pod poklicí rýži udusíme na kaši.
  • 2
    Porce kaše sypeme směsí moučkového cukru se skořicí a přeléváme rozpuštěným máslem.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 3. 11. 2015
Rýžová kaše s máslem a skořicí
Moc dobrá rýžová kaše nejen pro děti. Za mě palec nahoru, podle potřeby se může ještě přidat malinko mléka, aby byla kaše řidší, ale to záleží, jakou máme rýži. Mám ráda skořici tak jsem použila tu, dětem bych nejspíš dala nastrouhanou čokoládu.