Rýžová miska s Tofu

35 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku nalijeme vývar, sójovou omáčku, Mirin, vodu, přidáme cukr a vše přivedeme k varu. Mrkev pokrájíme na tenké plátky, Tofu krájíme na kostičky, houby shiitake zbavíme nožiček a klobouky překrojíme napůl, fazolové lusky zbavíme vláken, odřízneme oba konce a fazolky překrojíme šikmo napůl. Do vroucí směsi vsypeme mrkev, houby, fazole a povaříme zhruba 4 minuty. Scedíme, vývar vrátíme na oheň, přidáme kostičky Tofu a vaříme, dokud se tekutina téměř nevyvaří.
  • 2
    Do misek rozdělíme dušenou rýži, obložíme mrkví, fazolkami, houbami, přidáme Tofu, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.