Rýžová polévka s hráškem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou a spařenou rýži vsypeme do trochy osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Ocedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Hrášek vsypeme do 1l vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme kostku bujónu a polévku ochutíme špetkou vegety.
  • 3
    Rýži rozdělíme na talíře, přelijeme polévkou a posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.