Rýžová polévka s kandovaným ovocem

47 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nasypeme rýži, zalijeme vodou, přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, přivedeme k varu a vaříme zvolna 35 až 40 minut, až se rýže téměř rozvaří. Přisypeme kandované ovoce, promícháme a odstavíme. V pánvi nasucho opražíme oloupané mandle.
  • 2
    Polévku necháme vychladnout, nalijeme do misek, posypeme opraženými mandlemi a ozdobíme plátkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.