Rýžová polévka s kandovaným ovocem
47 min.
Ingredience
- 1000mililitrůVoda pitná
- 135gramůRýže loupaná
- 60gramůCukr moučkový
- 30gramůCukr vanilka
- 50gramůKandované ovoce
- 40gramůLimetka
- 60gramůMandle
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Cukr
34 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nasypeme rýži, zalijeme vodou, přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, přivedeme k varu a vaříme zvolna 35 až 40 minut, až se rýže téměř rozvaří. Přisypeme kandované ovoce, promícháme a odstavíme. V pánvi nasucho opražíme oloupané mandle.
- 2Polévku necháme vychladnout, nalijeme do misek, posypeme opraženými mandlemi a ozdobíme plátkem limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.