Rýžová polévka s mletým masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži spaříme vařící vodou. Omyté maso nakrájíme na kousky a nahrubo umeleme.
  • 2
    Na oleji zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme maso, rýži, kostku bujónu a vše zalijeme horkou vodou. Vaříme do měkka.
  • 3
    Následně přidáme rajčatovou šťávu, podle chuti sůl, cukr a chilli koření.
  • 4
    Na talířích polévku doplníme zakysanou smetanou a posypeme nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.