Rýžové koule s mušlemi
15 min.
Ingredience
- 150gramůMušle v nálevu
- 50gramůPetržel - nať
- 200gramůRýže dušená
- 10gramůWasabi pasta
- 10mililitrůOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Mušle z konzervy scedíme a necháme okapat, petrželku posekáme na jemno. Z dušené rýže mokrýma rukame vytvarujeme 4 pevné koule, které obalíme v petrželce, položíme na talířky a trochu přimáčkneme, aby zůstaly stát. Potřeme pastou wasabi, navrch položíme vždy po jedné mušli a lehce zamáčkneme do rýže. Pokapeme sojovou omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.