Rýžové lečo
50 min.
Ingredience
- 8kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 20dekagramůSalám Gothajský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5kusůPaprikové lusky čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 200gramůRýže předvařená (parboiled)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata a papriky nakrájíme na kostky.
- 2Zeleninu podusíme doměkka, přidáme salám nakrájený ma malé kostky.
- 3Vmícháme celá vejce, osolíme a přidáme 2 sáčky předvařené rýže.
- 4Vše promícháme.
- 5Za občasného míchání necháme rýži dusit, až je měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.