Rýžové palačinky s masem
35 min.
Ingredience
- Náplň
- 250gramůVepřové maso mleté
- 150gramůFilé rybí
- 250gramůCibule
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 50gramůMrkev kořen
- 2kusyVejce slepičí
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 50gramůOlej slunečnicový
- Palačinky
- 500mililitrůMléko polotučné
- 300gramůMouka rýžová
- 2kusyVejce slepičí
- 8špetekSůl
- 50gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
840 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
44 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko, přisypeme rýžovou mouku, špetku soli, přidáme vejce a metlou vymícháme palačinkové těsto. V pánvi na másle usmažíme z těsta tenké světlé palačinky.
- 2Do jiné mísy vložíme mleté vepřové maso, přidáme rybí maso, osolíme, opepříme, přidáme vejce a důkladně promícháme. Mrkev nastrouháme najemno, zelí nakrájíme na jemné nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.
- 3Všechnu zeleninu přimícháme k masu a necháme půl hodiny odležet. Masovou směs rovnoměrně naneseme na palačinky, zavineme a v pánvi na oleji smažíme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.