Rýžovo-čokoládový puding

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži s pohankou dobře promyjeme, dáme ji do vyššího rendlíku, přilijeme vodu, přimícháme špetku soli a rýži s pohankou pomalu vaříme doměkka (přibližně 20 minut). Plotnu vypneme, ale rendlík necháme na plotně.
  • 2
    Za stálého míchání do horké směsi přimícháme horké mléko, jemně nastrouhanou kvalitní čokoládu (víc jak 70%), med a proteinový prášek. Mícháme do doby, až puding zhoustne.
  • 3
    Rozdělíme ho do misek, ozdobíme nastrouhanými mandlemi a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.