Rýžovo-čokoládový puding
30 min.
Ingredience
- 75gramůLepkavá rýže
- 50gramůPohanka
- 255gramůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 125mililitrůMléko plnotučné
- 30gramůČokoláda 70% kakao
- 3lžíceMed včelí
- 1lžičkaPROTEIN ČOKOLÁDOVÝ
- 2lžíceMandle
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Rýži s pohankou dobře promyjeme, dáme ji do vyššího rendlíku, přilijeme vodu, přimícháme špetku soli a rýži s pohankou pomalu vaříme doměkka (přibližně 20 minut). Plotnu vypneme, ale rendlík necháme na plotně.
- 2Za stálého míchání do horké směsi přimícháme horké mléko, jemně nastrouhanou kvalitní čokoládu (víc jak 70%), med a proteinový prášek. Mícháme do doby, až puding zhoustne.
- 3Rozdělíme ho do misek, ozdobíme nastrouhanými mandlemi a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.