Rýžový chléb z domácí pekárny
130 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1kusVejce slepičí
- 15gramůMáslo čerstvé
- 150gramůRýže loupaná
- 1,5lžičkyMléko plnotučné sušené
- 1,5lžičkySůl
- 1,5lžičkyCukr krupice
- 425gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaDroždí sušené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme v mírně osolené vodě. Do domácí pekárny pak dáme 240 ml vlažné vody, rozšlehané vejce, rozpuštěné máslo, sušené mléko, uvařenou rýži, sůl, cukr, mouku a droždí. Zapneme Základní program.
- 2Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.