Rýžový nákyp slaný

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
43 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži vypereme, spaříme a dáme vařit do osoleného mléka s kouskem másla (1 lžíce). Po uvaření necháme rýži okapat.
  • 2
    Máslo (2 lžíce) utřeme se žloutky, přidáme vychladlou rýži a zlehka vmícháme tuhý sníh..
  • 3
    Nákypovou mísu vymastíme, dáme vrstvu rýže, na ni drobně nasekané maso a opět rýži. Pečeme v troubě 30 - 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.